Ambulant Begeleider

Ambulant Begeleider (24 uur/week)
Wie zijn wij?
Kubuszorg biedt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking persoonlijke begeleiding op maat. Met professionele medewerkers begeleiden we onze cliënten in onze woonhuizen of vanuit de individuele thuissituatie in Elst of omgeving van Elst. In verband met de uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.
Kubuszorg helpt de cliënten zich voor te bereiden op een zelfstandig leven binnen de samenleving. De cliënt staat als persoon centraal en niet de beperking. Hierbij vormen welzijn, eigen woonruimte en inkomen, een sociaal netwerk en zelfstandigheid de einddoelen.
Wij zijn ervan overtuigd dat een goede samenwerking tussen cliënt en hulpverlenende organisatie gebaseerd is op respect, structuur, veiligheid en geborgenheid.
Wat ga je doen?
Als ambulant begeleider bied je individuele begeleiding in de thuissituatie aan volwassenen en jongeren, die zelfstandig wonen. Je ontmoet hierin mensen met uiteenlopende vragen, problemen en complexiteit.
Je stelt samen met de cliënt een begeleidingsplan op, dat gericht is op zelfredzaamheid van de cliënt en participatie. In samenspraak met de cliënt werk je samen met hulpverlenende instanties, wijkteams en andere ketenpartners. Binnen Kubuszorg werk je in een team met ambulant begeleiders. Je werktijden zijn in overleg met de cliënten en variëren. Je zal zeker in de avonden nodig zijn en waar nodig in het weekend. Wij rekenen erop dat je bereid bent je beschikbaarheid aan te passen aan de agenda van de cliënten.
Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het resultaat, de kwaliteit van de begeleiding, deskundigheid en ontwikkeling van de ambulante begeleiding van Kubuszorg.
Dit verwachten wij van jou
Je hebt een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur SPH, MWD of SPV en je hebt ervaring met de gestelde doelgroep.
Je bent zowel mondeling als schriftelijk sterk om informatie over te dragen. Je staat stevig in je schoenen, bent geduldig en kan motiveren. Je bent zelfstandig en organisatorisch sterk en toont initiatief. Je bent woonachtig in (de omgeving van) Elst. Gezien het ambulante karakter van de functie, is het bezit van rijbewijs en een auto een pré.
Dit bieden wij jou
• Een uitdagende baan met veel zelfstandigheid en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.
• Een parttime functie met een contract van 24 uur per week bij een mooi zorgbedrijf, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.
• De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO gehandicaptenzorg.
• Het salaris wordt in overleg bepaald, rekening houdend met o.a. opleiding, leeftijd en werkervaring. De functie is ingeschaald in FWG45. Het betreft in aanvang een arbeidsovereenkomst voor één jaar, met de intentie om het dienstverband te verlengen.
Wil je meer weten?
Voor meer informatie over deze vacature kun je met ons contact opnemen per mail via [email protected] of telefonisch op 0481 70 02 18.
Meer informatie over Kubuszorg vind je op www.kubuszorg.nl
Heb je interesse en wil je solliciteren?
Dan ontvangt Kubuszorg graag jouw gegevens. Solliciteer voor 1 maart 2021 en voeg je

Ons kantoor – Postadres
Eshofsestraat 9
6662 AV Elst (GLD)

Tel: 0481-700218
E-mail: [email protected]

We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur.

Buiten de genoemde tijden kunt u de voicemail inspreken en bellen wij u terug.

KvK 73371599
AGB-code: 98103880