Wie zijn wij

Eerlijk, gewoon en professioneel. Altijd dichtbij en met oog voor elkaar werken we samen aan goede zorg en ondersteuning. Elke dag opnieuw.

Onze missie

Kubuszorg biedt persoonsgerichte, professionele zorg, en begeleiding voor kwetsbare personen in Elst en de omliggende regio. Persoonsgerichte zorg omvat het hele leven van de cliënt, inclusief aandacht voor welzijn, geestelijke verzorging, eten en drinken, dienstverlening en wonen. Onze betrokken medewerkers zetten zich met passie en vakmanschap in voor het welbevinden van cliënten, waarbij kwaliteit van leven en eigen regie belangrijke uitgangspunten zijn. Persoonsgerichte zorg krijgt vorm in samenwerking met het netwerk: cliënten en hun naasten, mantelzorgers, zorgprofessionals en vrijwilligers. Samen bepalen we hoe de zorg en dienstverlening eruitziet en wie welke bijdrage levert. Daarbij staan we open voor vernieuwing: samen willen we continu leren en verbeteren, in het besef dat de persoonsgerichte zorg altijd beter kan. 

Daarom kies jij voor Kubuszorg

Ons team

Altijd dichtbij en met oog voor elkaar werken we samen aan goede zorg en ondersteuning. We zijn er. Elke dag opnieuw: eerlijk, gewoon en professioneel.

“Het is mooi om te zien dat de bewoners een persoonlijke groei doormaken. Ik ben trots dat Kubuszorg hier aan bijdraagt.”

Kitty Bos

Directie/Financieel en Organisatie

“Het is prachtig om te zien dat iemand kleine stappen vooruit zet en zelf gaat ervaren dat hij is gegroeid.”

Millo van Tilborg

Kwaliteit en Informatie

“Jongeren willen niet worden gezien als stoornis, maar als mens.”

Marielle Hollander

Coördinator zorg

“Waarom moeilijk doen als het samen kan.”

Jelle Exterkate

Operationeel manager

“Een leven opbouwen gaat niet altijd vanzelf. De medewerkers van Kubuszorg kunnen je ondersteunen bij jouw zoektocht naar een passend leven.”

Lisette Gerritse

Persoonlijk begeleider in opleiding

Bijzonder gewoon is ons motto

Onze visie

Voor Kubuszorg is goede zorg persoonsgerichte zorg. Immers, ieder mens is uniek, heeft een eigen levensverhaal en eigen zorgvragen en –wensen. En wie zorg nodig heeft, wil zoveel als mogelijk zijn of haar eigen leven blijven leven en zelf keuzes kunnen maken. Dat verandert niet als je zorg nodig hebt. Voor Kubuszorg is deze persoonlijke vraag het vertrekpunt voor onze dienstverlening. We kennen het persoonlijke verhaal van onze cliënten. We sluiten met onze zorg en ondersteuning zoveel mogelijk aan bij hun vraag en behoefte. Samen met de cliënt, hun naasten en andere zorgpartners maken we persoonlijke, realistische keuzes en haalbare afspraken. Zo realiseren we gezamenlijk de best mogelijke zorg- en dienstverlening.

 

Door de grote inzet van onze gedreven en vakkundige medewerkers maken we het verschil en geven we kleur aan de dag van onze cliënten. Onze mensen verstaan hun vak, zijn betrokken en leveren kwaliteit. Kubuszorg biedt haar medewerkers een omgeving, waarin zij met plezier kunnen werken en waar iedereen de ruimte krijgt om zich persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Zo leggen we samen de basis voor een op de toekomst gericht Kubuszorg, waarin we een proactieve rol spelen in de zorg in de regio. We zijn een organisatie die flexibel meebeweegt met de ontwikkelingen in de zorgmarkt. Zo blijven we passende en vernieuwende (zorg)oplossingen bieden voor cliënten met steeds complexere en zwaardere zorgvragen.

.

Bijzonder gewoon dus

Onze locaties

 • Alle locaties binnen Elst, gld
 • Centraal gelegen tussen Arnhem en Nijmegen
 • Bereikbaar via de A15 en A325
 • Binnen Elst alles op loopafstand
 • Station
 • Veel sportverenigingen
 • Winkelcentrum
 • Bibliotheek
 • Apotheek, huisarts, tandarts, enz.

Onze woningen

 • 24 uurs zorg in nabijheid
 • Dagelijks begeleiding
 • WIFI aanwezig
 • Huisdieren in overleg

Hemelrijk

Woonhuis – begeleid

Willemsstraat

Woonhuis – begeleid

Horizon

Appartement – begeleid

Zonnegloren

Woonhuis – begeleid

Eshofsestraat

Appartementen – begeleid

Dorpsstraat

Woonhuis – begeleid

Ik wil graag meer weten

Laat hieronder je bericht achter.
Je ontvangt altijd binnen 2 werkdagen een reactie van ons.

Je kunt ook bellen met ons team op 0481-700218.
Of stuur een e-mail naar info@kubuszorg.nl.

* Verplicht in te vullen