Persoonlijk Begeleider oproepkracht

Persoonlijk Begeleider oproepkracht

Wie zijn wij?

Kubuszorg biedt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking persoonlijke begeleiding op maat. Daarnaast bieden wij hoogwaardige huisvesting om de bewoners te helpen zich voor te bereiden op een zelfstandig leven binnen de samenleving.  

De bewoner staat als persoon centraal en niet de beperking. Hierbij vormen welzijn, eigen woonruimte en inkomen, een sociaal netwerk en zelfstandigheid de einddoelen. Wij zijn ervan overtuigd dat de juiste basis voor een goede samenwerking tussen bewoner en hulpverlenende organisatie bestaat uit respect, structuur, veiligheid en geborgenheid.

De cliënten van Kubuszorg wonen in Elst of in de directe omgeving van Elst.

Wat ga je doen?

Als persoonlijk begeleider laat je iedere bewoner zichzelf ontwikkelen en ontplooien. Jij geeft hiervoor de ruimte en stuurt waar mogelijk is. Je geeft structuur in het dagelijkse leven en je brengt warmte en veiligheid door middel van gesprekken, uitjes en het contact met de bewoner. Iedere bewoner begeleid je als individu, waarbij de zorgvraag centraal staat.  

Vanuit een ondersteunende rol begeleid, verzorg en stimuleer je cliënten, zowel individueel als in groepsverband. Je maakt ondersteuningsplannen en werkt aan gestelde doelen. Je levert een bijdrage aan de regeltaken. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband en je bent verantwoordelijk voor de rapportages en goede overdracht naar collega’s.

Dit verwachten wij van jou

Je hebt minimaal een Maatschappelijke zorg niveau 4,  Jeugdzorg niveau 4 of een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur SPH, MWD of SPV. Je hebt bij voorkeur ervaring met de gestelde doelgroep. 

Je bent zowel mondeling als schriftelijk sterk om informatie over te dragen. Je staat stevig in je schoenen, bent geduldig en kan motiveren. Je bent zelfstandig, creatief en toont initiatief. Je bent woonachtig in (de omgeving van) Elst. Het is een pré als je in bezit bent van een rijbewijs.

Dit bieden wij jou

Het betreft een oproepcontract bij een mooi zorgbedrijf, waarbij flexibiliteit van jou wordt verwacht. 

De arbeidsvoorwaarden zijn  conform de CAO gehandicaptenzorg. Het salaris wordt in overleg bepaald en is afhankelijk van o.a. opleiding, leeftijd en werkervaring. 

Wil je meer weten?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen per mail via [email protected] of telefonisch op 0481 70 02 18.

Meer informatie over Kubuszorg vind je op www.kubuszorg.nl

Heb je interesse en wil je solliciteren?

Dan ontvangt Kubuszorg graag jouw gegevens. Solliciteer en voeg je curriculum vitae met motivatie toe. We zien je sollicitatie graag tegemoet!