Raad van Commissarissen

RVC

De Raad van Commissarissen wordt gevormd door:

Nieske is sinds 2002 advocaat Arbeidsrecht in Nijmegen. Daarnaast is zij onder meer actief als RvT-lid bij een zorginstelling, MR-lid en lid van de Oudervereniging van een basisschool, manager van een jeugdteam bij een sportclub en vrijwilliger bij de IMC Weekendschool als gastdocent Recht. Ze is voormalig bestuurslid bij een streekomroep en stichting derdengeldenrekening, lid van de Alumni Vereniging van Commissarissen en Toezichthouders (VCTE) die is verbonden aan de Erasmus universiteit en lid van de Nederlandse Vereniging van Toezichthouders in Zorg en Welzijn (NVTZ). Nieske is resultaatgericht, gestructureerd, sociaal en betrokken bij wat anderen in haar omgeving doen. Zij vindt het belangrijk om zichzelf zowel zakelijk als persoonlijk steeds te blijven ontwikkelen en kennis te delen en daarmee anderen te helpen.

mr. N.W.L. (Nieske) Slot-Nijkamp

Arno heeft een finance achtergrond, bedrijfskunde gestudeerd en een MBA. Hij heeft verschillende directie- (CEO en CFO) en managementfuncties vervuld. Zo is hij werkzaam geweest bij een accountantsorganisatie, een familiebedrijf (retail, productie en groothandel) en een grote landelijke onderneming die personenvervoer verzorgd. Vanuit het vermogen om kritisch en analytisch naar zaken te kijken kan Arno zaken ook goed relativeren. Met zijn helikopterview is Arno goed in staat om zaken vanuit verschillende perspectieven te benaderen en kan hij moeiteloos hoofd -en bijzaken scheiden. Met zijn opgewekte, verbindende en ondernemende instelling denkt Arno niet in problemen maar in oplossingen.

drs. A.G.M. (Arno) Janssen MBA

Voorzitter

Arie is sinds 2002 bestuurder in het sociaal werk. Op dit moment is hij voorzitter van de Raad van Bestuur van Lentl. Daarnaast is hij lid van het bestuur van Sociaal Werk Nederland en de stichting tot bevordering wetenschappelijk onderzoek sociaal werk. Ook is hij toezichthouder bij Uniezorg, Rozet, Tranzo/Tilburg Universiteit en Wereldwijd voor Kinderen en lid van de raad van advies van HAN Health.

A.H. (Arie) de Vries MBA

wil JE graag meer weten?

 

Je kunt bellen met ons team op 0481-700218.

We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur.

Of stuur een e-mail naar [email protected].