vacature Persoonlijk begeleider (24-32 uur/week)

 

Persoonlijk begeleider (24-32 uur/week)

Wie zijn wij?

Kubuszorg biedt mensen met diverse problematieken (psychisch, psychiatrisch, LVB, ASS, verslaving in herstel etc.) persoonlijke begeleiding op maat. Met professionele medewerkers begeleiden we onze cliënten in onze woonhuizen of vanuit de individuele thuissituatie in Elst en omgeving. In verband met de uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Kubuszorg helpt de cliënten zich voor te bereiden op een zelfstandig leven binnen de samenleving. De cliënt staat als persoon centraal en niet de beperking. Hierbij vormen welzijn, eigen woonruimte, inkomen, een sociaal netwerk en zelfstandigheid de einddoelen.

Wij zijn ervan overtuigd dat een goede samenwerking tussen cliënt en hulpverlenende organisatie gebaseerd is op respect, structuur, veiligheid en geborgenheid.

Wat ga je doen?

Als ambulant begeleider bied je individuele begeleiding in de thuissituatie aan (jong) volwassenen, die zelfstandig wonen. Je ontmoet hierin mensen met uiteenlopende vragen en problemen.

Je stelt samen met de cliënt een begeleidingsplan op, dat gericht is op zelfredzaamheid en participatie van de cliënt. In samenspraak met de cliënt werk je samen met hulpverlenende instanties, wijkteams en andere ketenpartners. Je levert een bijdrage in ondersteunende en organisatorische zaken. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband en je bent verantwoordelijk voor de rapportages en een goede overdracht naar collega’s.

Je werktijden zijn in overleg met de cliënten en variëren. Beschikbaarheid in de avonden en weekenden is noodzakelijk. Wij rekenen erop dat je bereid bent je beschikbaarheid aan te passen aan de agenda van de cliënten.

Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het resultaat, de kwaliteit van de begeleiding, deskundigheid en ontwikkeling van de begeleiding van Kubuszorg.

Dit verwachten wij van jou

Je hebt een afgeronde HBO (bij voorkeur SPH, MWD of SPV) of MBO opleiding (bij voorkeur MZ of SPW) en je hebt ervaring met de gestelde doelgroep.
Je bent zowel mondeling als schriftelijk sterk om informatie over te dragen. Je staat stevig in je schoenen, bent geduldig en kan motiveren. Je bent zelfstandig en organisatorisch sterk en toont initiatief. Je bent woonachtig in (de omgeving van) Elst. Het bezit van rijbewijs en een auto een pré.

Dit bieden wij jou

 • Een uitdagende baan met veel zelfstandigheid en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

 • Een parttime functie met een contract van 24 tot 32 uur per week, afhankelijk van jouw wensen, bij een mooi zorgbedrijf waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Het aantal uren is bespreekbaar.

 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO gehandicaptenzorg. Het salaris wordt in overleg bepaald, rekening houdend met o.a. opleiding, leeftijd en werkervaring. De functie is ingeschaald in FWG 45 of 40, met een maximum van € 3.452. Het betreft in aanvang een arbeidsovereenkomst voor één jaar, met de intentie om het dienstverband te verlengen.

Wil je meer weten?

Voor meer informatie over deze vacature kun je met ons contact opnemen per mail bij Miranda van Zwam, Teamcoördinator bij Kubuszorg, via [email protected] of telefonisch op 06 57215762.

Meer informatie over Kubuszorg vind je op www.kubuszorg.nl

Heb je interesse en wil je solliciteren?

Dan ontvangt Kubuszorg graag jouw gegevens. Stuur ons je curriculum vitae met motivatiebrief toe en misschien kunnen wij je verwelkomen in ons team! We zien je sollicitatie graag tegemoet.

 

DIRECT SOLLICITEREN:

  Ik wil graag meer weten

   

  Je kunt bellen met ons team op 0481-700218.

  We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur.

  Buiten de genoemde tijden kunt u de voicemail inspreken en bellen wij u terug.

  Of stuur een e-mail naar [email protected].